​​ خواص مواد غذایی

خواص عالی موز و آب موز | مبارزه با ایدز و هپاتیت

 

خواص موز, فواید موز, خاصیت های موز, بیماری ایدز

گروهی از محققان بین‌المللی از کشورهای آلمان، ایرلند، کانادا، بلژیک و آمریکا نشان داده‌اند که می‌توان با استفاده از ماده‌ای در موز با ویروس‌هایی نظیر ایدز، هپاتیت سی و آنفلوانزا مبارزه کرد. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد پروتئین موجود در موز موسوم به لکتین یا ‘BanLec’ می‌تواند قندهای موجود در لایه بیرونی ویروس‌ها و سلول‌ها را به نوعی خوانده و تشخیص دهد.

75274 خواص عالی موز و آب موز | مبارزه با ایدز و هپاتیت

پنج سال پیش دانشمندان نشان دادند که پروتئین موز می‌تواند ویروس‌های مسبب ایدز را از ورود به سلول منع کند، اما در عین حال نیز موجب عوارض جانبی می‌شد که کاربرد بالقوه‌اش را محدود می‌کرد.

اما طی این پژوهش ترکیب تازه‌ای از ‘BanLec’ ابداع شده است که همان خواص مبارزه با ویروس‌ها را دارد اما دیگر از عوارض جانبی نظیر التهاب و سوزش ناخواسته خبری نخواهد بود؛ این امر نقطه قوت این پژوهش است که چگونه دو خاصیت مجزای این مولکول از یکدیگر تفکیک سازی شده است. علاوه بر این، آزمایش بر نمونه‌های موشی نشان داد که H84T BanLec می‌تواند موش را از ابتلا به ویروس آنفلوانزا محافظت کند.

دیگر خاصیت های موز :

جالبترین مطالب پاتوق

خواص و فواید سبوس

154231 3409c خواص و فواید سبوس

در کشور ما بیشتر برنجی که استفاده می کنیم ، سفید و شیری رنگ است اما در دیگر کشور های آسیایی بیشتر برنج مصرفی به صورت قهوه ای رنگ است. دلیل تفاوت رنگ در برنج وجود سبوس است. در این مطلب می خواهیم در مورد سبوس و خواص آن صحبت کنیم.

اگر با الگوی تغذیه ای کشورهای آسیای جنوب شرقی آشنا باشید، می دانید که مردم این کشورها برنج قهوه ای مصرف می کنند، اما برنجی که ما مصرف می کنیم، سفید یا شیری رنگ است. اگرچه هرچه رنگ برنج به سمت شیری بیشتر متمایل باشد، بهتر است اما به هرحال نمی توان کیفیت آن را با برنج قهوه ای مقایسه کرد. به این دلیل که برنج قهوه ای حاوی سبوس است و همین مساله باعث ایجاد ویژگی های تغذیه ای بیشماری در این نوع برنج می شود؛ از جلوگیری ابتلا به سرطان روده تا حفظ سلامت پوست و مو.

فواید اسفناج

320 فواید اسفناج

از دسته سبزیجات خوراکی به شمار می آید که خواص و فواید باورنکردنی بسیاری دارد. در این مطلب قصد داریم به بررسی ویتامین های موجود در این گیاه و همچنین مواد معدنی آن بپردازیم ، با ما همراه باشید.

اگر عاشق اسفناج هستید که درود بر شما! چون یک ماده غذایی مفید را وارد برنامه غذایی تان کرده اید و احتمالاً تغذیه سالمی هم دارید. با مطالعه این مطلب بیشتر متوجه می شوید چه خیری به بدنتان می رسانید. اما روی سخن ما با کسانی است که اسفناج نمی خورند.

شاید این مطلب بتواند تشویقی باشد تا روی خوش به سبزی مورد علاقه ملوان زبل بدهید. با مصرف اسفناج کالری کمی نصیبتان می شود اما در عوض فیبر، ویتامین A، ویتامین C، اسیدفولیک و مواد معدنی خوبی عایدتان می شود. ادامه مطلب را از دست ندهید تا با هم مروری بر خواص این سبزی خوش رنگ و پرخاصیت داشته باشیم. قبل از هر چیز بهتر است بدانید که هر ۲۰۰ گرم اسفناج پخته معادل ۲۵۰ گرم اسفناج خام حدود ۵۰ کیلوکالری دارد اما میزان فیبر آن به ۷ گرم می رسد.

خواص دانه های تخمه جات

73382 735 خواص دانه های تخمه جات

شاید شما هم از آن دسته از افرادی بودید که با همین دانه های کوچک خوردنی هم کلاسی های خود را در دوران ایتدایی و راهنمایی تحصیل خود اذیت میکردید ، شاید بپرسید چگونه ؟ به اینگونه که با یک لوله خوردکار این دانه های ریز را به سوی آنها هدف گیری نمایید ! در زمان مدرسه کاربرد این دانه های ریز بیشتر برای باز گوشی در بین برخی دانش آموزان بوده است ، اما در حال حاضر خواهیم پرداخت به خواص همین دانه های ریز خوردنی . لطفا به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

خواص و فواید آب آلوئه ورا

aloe vera juice خواص و فواید آب آلوئه ورا

همانطوریکه خود گیاه آ لوئه ورا مفید است پس آب آن نیز می تواند مفید باشد. در این بخش از خاصیت بسیار جالب گیاه آلوئه ورا مطالبی را بیان می کنیم که واقعا خاصیت آن اعجاب انگیز است اکنون همه اطلاعات را درباره آب این گیاه باهم می خوانیم

شَب‌یار، صَبر یا صبر زرد یا آلوئه‌ورا داری برگ‌های نیزه‌ای کلفت و گوشتی با لبه‌های دندانه‌دار است و رنگ آن سبز تا خاکستری می‌باشد و گیاه بومی آفریقای شمالی است. آلوئه ورا از دیرباز در مناطق خشک‌ گرمسیری و نیمه‌گرمسیری جهان، به عنوان گیاه زینتی و هم گیاه درمانی کشت می‌شود. این چگونه از مزایای شگفت انگیز آب آلوئه ورا برای تان گفته است.

فواید زعفران در بهبود بیماری های قلبی

khawa فواید زعفران در بهبود بیماری های قلبی

غلامرضا کردافشاری استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اثرات زعفران بر قلب، اظهار داشت: مواقعی است که ما بهترین داروها و تدابیر را به بیمار می‌دهیم، اما اثری نمی‌بینیم. این نشان می‌دهد که فرد ضعف قوا دارد. اگر بهترین ماده غذایی را مصرف کنی اما به عضو مورد نظر نرسد باید قوا را تقویت کنیم.

به گفته وی خیلی وقت‌ها از تدابیری استفاده می‌کنیم که این دارو یا غذا را به عضو مورد نظر برسانیم تا اثر کند و اگر این اتفاق بیافتد بهبودی حاصل می‌شود. باید قلب و اعصاب تقویت شود و کبد کار خودش را باید به درستی انجام دهد.

این استاد دانشگاه افزود: سوخت و ساز از کبد انجام می‌شود و اخلاط را می‌سازد البته در طب سنتی اخلاطی که در کبد تشکیل می شود از ساخت آن از معده است اگر در معده هضم مناسب صورت گیرد مواد حاصله که به سمت کبد می‌رود مناسب بوده و اخلاط خوبی می‌سازد.

خواص و فواید شیر

IMAGE634599071831956250 خواص و فواید شیر

نمیدانم باور کنید یا نه، شیر به عنوان یک مهار کننده اشتها است. موها را براق و نرم میکند. مواد مغذی موجود در شیر موها را سالم و قوی نگه می دارد. پروتئین ها و چربی های موجود درشیر برای تقویت مو فوق العاده خوب است، کلسیم در رشد مو تاثیر دارد و از ریزش مو جلوگیری میکند. شیر همچنین حاوی ویتامین A، B6، بیوتین و پتاسیم، است که موها را براق میکند

کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است.

خواص و فواید گوجه فرنگی سیاه

black tomatoes5 خواص و فواید گوجه فرنگی سیاه

گوجه یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین خوراکی هایی است که خداوند روی زمین قرار داده است. گوجه ها به خاطر داشتن لیکوپن به رنگی قرمز در می آیند و بسیاری از خاصیت آن ها نیز در این ماده خاص قرار دارد.

“ایندیاگو رز” یکی از نمونه های بسیار جالب و شاخه های گوجه فرنگی است که رنگی مشکی دارد و جلب توجه می کند. درون این میوه خاص به رنگ قرمز و بنفش است. برخلاف آنچه چهره این سبزی خاص نشان می دهد بسیار مفید است.


>