دسته: نکات مهم آشپزی

نکات مهم در پختن غذا,نکته های پختن برنج

۰

بهترین غذا برای افطاری

محمود خدادوست ، در تشریح توصیه‌های تغذیه‌ای به خصوص با استفاده از طب سنتی برای روزه‌داران اظهارداشت: از مهمترین توصیه‌ها به روزه‌داران در ماه مبارک رمضان این است که افراد به هیچ عنوان در...

۰

باوردهای غلط درباره میوه ها

همه‌ی میوه‌ها منبع ویتامین C هستند این باور اشتباه است. بیشتر میوه‌ها حاوی میزان زیادی ویتامین C می‌باشند اما فقط برخی از میوه‌ها منبع ویتامین C هستند و نباید تصور شود که همه‌ی میوه‌ها...

۰

نکته هایی درباره کمپوت ها

کمپوت‌ از دسرهای‌ میوه‌ای‌ محسوب‌ می‌شود و در فصل‌هایی‌ که‌ میوه‌ کم‌ است‌ می‌توان‌ از انواع و اقسام‌ کمپوت‌ استفاده‌ کرد. به‌ طور کلی‌ این‌ میوه‌ پخته‌ را (کمپوت‌) اکثر مردم‌ مصرف‌ می‌کنند…

۰

روش آماده‌سازی پیاز

روش آماده‌سازی پیاز دستورالعمل‌های زیادی برای پوست کندن پیاز وجود دارد. اینکه چگونه پیاز را پوست بکنید که اشکتان را در نیاورد. از اینکه کبریت لای دندان‌هایتان بگذارید تا اینکه پیاز را در آب...