آشنایی با طرز تهیه موهیتو

این روزها در تقاضا بیشتر غذاخوری ها نام موهیتو یا موخیتو را می بینیم. نام و غیرواقعی این شربت موخیتو است که از جلاب های معمول کشور کوباست. این  نوشیدنی فطری برای روز های گرم بیش کم ارزش و حکماً تامین آن هم اضافه فارغ بال آهسته است و شما می توانید به راحت آن را در منزل ساختمان درستکار کنید. در ادامه در مطلب نوشیدنی ها در مورد آشنایی با طرز تهیه موهیتو بیشتر صحبت خواهیم کرد.

آشنایی با طرز تهیه موهیتو

طرز تهیه

برگ نعناع ۴عدد
لیموترش ۱عدد
شکر ۱قاشق
آب گازدار نصف لیوان
یخ خردشده

برگ های نعنا را تو لیوانی که می خواهید آشامیدنی را سرو کنید بریزید سپس آمیخته ها را قاچ کرده و با صورت روی آن بریزید. شکر را نیز به آنها افزودن کرده و با گوشکوب همه را له کنید تا عرق نعنا خارج شده و با شکر، آب ترکیبات و مفردات و تلخی بشره آن مختلط شود. روی درهم را با یخ خرد شده بپوشانید و سپس آب گاز دار را به آن افزودن کنید. به همین جهل آشامیدنی شما مرتب است.سعی کنید به جای لیموی نو از آبلیمو مصرف نکنید. چون طعم آمیخته ها ابداعی به همنشین پوست آن بهتر است و علاوه براین اگر آب گاز دار غامض روبرو نکردید از آب گاز دار با طعم بسایط درختان میوه(نارنج هم میتوانید مصرف کنید. به جای آب گاز دارد میتوانید از شربت اسپرایت و یا سون آپ نیز کاربرد کنید.اما اگر وقت بیشتری دارید، می توانید این مشروب را به یک روش قیامت هم ثابت کنید که سرد شیرین و تر است.

موادلازم :

لیموترش ۱عدد
آب ۱لیوان
شکر ۱لیوان
برگ پودنه ۲۰عدد
آب گازدار نصف لیوان
یخ خردشده

آشنایی با طرز تهیه موهیتو

مخلوط آب و شکر را روی گرمی جایگیری دهید تا غلیظ شده به شکل شربت در بیاید سپس آن را از روی گرمی بر دارید و برگ های نعنا را درون آن بیاندازید و صبر کنید تا آشامیدنی کاملا خنک شود. در این فاصله ترکیبات و مفردات را نصف کرده و آب نصف آن را بگیرید. نصفه قیامت نارنگی و را تکه تکه کرده به مصاحب چند برگ نعنا در ته لیونی که می خواهید مشروب را سرو کنید با ماهیچه کوب بکوبید و روی درهم را با یخ های خرد شده بپوشانید.  سپس نصف تنگ گیلاس را با نوشابه و نصفه قیامت را با آب گاز دار و آب لیمویی که رنجیده اید پر کنید.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *