​​ آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه
Xبستن تبلیغات

آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه

 

آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید, آموزش رنگی کردن تخم مرغ, آموزش تزیین تخم مرغ عید, بلوبری

تزیین ساده تخم مرغ عید با دستمال کاغذی طرح دار

یکی از تزیینات مهم سفره هفت سین، تخم مرغ رنگی است. اگر در خانه وسایل مورد نظر برای رنگ کردن تخم مرغ مانند گواش یا آبرنگ و قلمو ندارید، یا دلتان می خواهد رنگ تخم مرغ هایتان یک دست و شبیه بهم باشد، روشی را که در اینجا به شما آموزش می دهیم، امتحان کنید.

807521 905 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه
ابتدا تخم مرغ ها را به آرامی بشویید و سپس خشک شان کنید. تخم مرغ ها را در ظرف غیری فلزی قرار دهید. ۲ قاشق غذاخوری سرکه را به همراه یک چهارم لیوان آب به آن بیافزایید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. سپس ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ ها خنک شوند. اگر از رنگ تخم مرغ ها راضی هستید، آنها را با حوله ای خشک کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. اگر هم می خواهید تخم مرغ هایی رنگارنگ داشته باشید، از موادی که در زیر به شما معرفی کرده ایم استفاده کنید.
۱٫قهوه: یک فنجانرنگ: قهوه ای

807522 118 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه

۲٫بلوبری: ۴ فنجان
رنگ: بنفش

807523 230 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه


۳٫پیاز: ۴ فنجان
رنگ: قهوه ای مایل به زرد

807524 951 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه


۴٫آب چغندر: یک لیوان
رنگ: صورتی تیره

807525 136 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه


۵٫پاپریکا: ۳ قاشق غذاخوری یا بیشتر
رنگ: آجری

807526 438 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه


۶٫زرچوبه: ۳ قاشق غذاخوری یا بیشتر
رنگ: زرد- سبز

807527 153 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه


۷٫آب انگور قرمز: ۱ لیوان
رنگ: آبی- خاکستری

807528 907 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه

۸٫کلم قرمز: ۴  فنجان خرد شده یا بیشتر
رنگ:  آبی

807529 978 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه

۹٫اسفناج: ۴ فنجان یا بیشتر
رنگ: سبز

807530 390 آموزش رنگی کردن تخم مرغ عید با ۱۰ ماده غذایی در آشپزخانه

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>