مشخصات موز قرمز

موز قرمز دارای ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین c است

این روزها بحث رنگ کردن میوه ها و واکس زدن میوه و غالب کردن به مردم رواج خاصی دارد. اگر شما هوس خوردن موز کردید و برای خرید موز زرد رسیده به میوه فروشی مراجعه کردید و موز قرمز دیدید اصلا تعجب نکنید. چون موز قرمز نیز به مرحله تولید رسیده است. البته باز هم نمی شود به موزهای قرمز بازار اعتماد کرد چون ممکن است این ها نیز رنگ شده باشند.

این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین c است.

این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و تقریبا ۹ ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.

خواص موز قرمز,آشنایی با موز قرمز

موز قرمز در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و ۹ ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود

منبع : wikijavan.com
http://www.beytoote.com

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *