​​ تهیه چیکن کورما
Xبستن تبلیغات
>

تهیه چیکن کورما

چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید

fo3295 350x230 تهیه چیکن کورما

تهیه چیکن کورما

مواد لازم برای چیکن کورما :
فیله مرغ بدون پوست     ۴ عدد
پنیر خامه ای پرچرب      ۱۸۰ گرم
رب کورما      ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده     ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
عصاره لیموترش     نصف یک عدد
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده)     ۱ عدد
گوجه گیلاسی نصف شده     ۸ عدد
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات     برای سرو

طرز تهیه چیکن کورما :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.

—————————–

X تهیه چیکن کورماX چیکن کورماX طرزتهیه چیکن کورماX عکس چیکن کورماX روش تهیه چیکن کورما

منبع : novinzi.com

http://www.beytoote.com


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>