​​ پاستای فلفلی و اسفناج

پاستای فلفلی و اسفناج

با پخت پاستای فلفلی و اسفناج آشنا شوید

fo3239 350x283  پاستای فلفلی و اسفناج

مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن زیتون      ۲ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده      ۱ عدد
سیر له شده      ۲ حبه
تکه های فلفل خشک شده      نصف قاشق چایخوری
پاستای پنه     ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده     ۴۰۰ گرم
پونه کوهی خشک     ۱۰۰ میلی گرم
برگ اسفناج     ۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده     ۲۵ گرم

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.

اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.

پاستای فلفلی و اسفناج ,تهیه  پاستای فلفلی و اسفناج ,پخت  پاستای فلفلی و اسفناج ,روش پخت  پاستای فلفلی و اسفناج ,طرز تهیه  پاستای فلفلی و اسفناج ,عکس  پاستای فلفلی و اسفناج ,درباره  پاستای فلفلی و اسفناج

منبع : novinzi.com


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>