​​ آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار)

آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار)

admin 3 ساعت پیش آموزش آشپزی, انواع دسر, انواع سالاد ارسال دیدگاه ۰ بازدید

آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار)

785 آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار)

انواع سالادانواع دسرانواع نوشیدنی

کوکو قارچ

مواد لازم:

25aa آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار) قارچ ۲۵۰ گرم
25aa آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار) تخم مرغ ۵ عدد
25aa آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار) آرد یک قاشق سوپ خوری
25aa آشپزی ویژه (کوکو قارچ – دسر ژله و میوه – سالاد سزار) نمک و فلفل به میزان لازم

● طرز تهیه:
ابتدا قارچ را با حرارت بالا به همراه یک قاشق سوپ خوری آب لیمو تفت می دهیم، در یک ظرف تخم مرغ ها را کامل به هم می زنیم تا کف کند بعد آرد گندم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. پیاز داغ را به همراه قارچ سرخ شده به موادمان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. در تابه روغن را داغ کرده و موادمان را داخل آن می ریزیم. پس از سرخ شدن یک طرف، بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. سپس به دلخواه تزئین کرده و در ظرف می چینیم.

کارامل و ژله و میوه

مواد لازم کارامل و ژله و میوه :

پودر کارامل آماده یک بسته ۱۰۰ گرم / ۱۰۹ کالری
پودر ژله یک بسته ۱۰۰ گرم / ۶۰ کالری
شکر یک قاشق غذا خوری ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
شیر دو لیوان ۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری
آب جوش یک لیوان ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
آب سرد یک لیوان ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
کمپوت آناناس برای تزئین ۱۰۰ گرم / ۹۰ کالری
موز برای تزئین ۱۰۰ گرم / ۹۵ کالری
گیلاس برای تزئین ۱۰۰ گرم / ۶۰ کالری

طرز تهیه کارامل و ژله و میوه :

*. پودر کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید.

*. پس شکر را به آن اضافه و هم بزنید تا آماده شود بعد از آماده شدن.

*. دسر کارامل را در نصف ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

*. پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده.

*. بعد از آماده شدن قاشق قاشق به دسر کارامل اضافه کنید و بعد در یخچال بگذارید.

*. تا ببندد و برای تزئین از کمپوت آناناس، گیلاس و موز استفاده کنید.

سالاد سزار

مواد لازم سالاد سزار :

سینه مرغ پخته و سرد به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
کاهو به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری

مواد برای سس :

مایونز ۳ قاشق ماست ۱۰۰ گرم / ۶۹۱ کالری
سرک سفید نصف قاشق ۱۰۰ گرم / ۹ کالری
فلفل سیاه ۳ قاشق روغن زیتون ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
نمک کمی ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
آویشن کمی ۱۰۰ گرم / ۹۵ کالری

طرز تهیه سالاد سزار :

*. کاهو ها را خورد می کنین میریزین تو ظرف مورد نظر مواد سس را باهم خوب مخلوط می کنین.

*. میریزین روی کاهو ها سپس روش پنیر پارمزان رنده شده میریزین.

*. میتونین روی این سالاد نون سوخاری که به صورت نگینی خورد کردین بریزین.

*. یا میتونین مرغ گریل شده بریزین که خودش می شه یک وعده غذای سالم و خوشمزه.


تمامی محصولات زیر در حراج ویژه تابستان 94 با تخفیف به فروش میرسد

کیف لوازم آرایشی رولی

ساعت اسپرت طرح پوما

ساعت دخترانه آل استار

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار

آویز کاور و نگهدارنده کیف

کاور و نگهدارنده جواهرات

ساعت زنانه طرح آلیس

 ساعت زنانه طرح والار نگین دار

ساعت زنانه الیزابت

ساعت اسپرت مردانه Bistec

پایه عکاسی مونوپاد ریموت دار

کیف همه کاره لمسی



ارسال نظر






>