​​ طرز تهیه سس ارده

طرز تهیه سس ارده

آموزش انواع سس خانگی | مواد لازم و طرز تهیه سس ارده
fo32201 350x195 طرز تهیه سس ارده

نحوه درست کردن سس ارده,مواد لازم برای سس ارده

سس ارده را می توان به همراه فلافل، کتلت، سبزیجات خام و یا بخارپز میل نمود.

مواد لازم برای سس ارده:


ارده     ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
نخود پخته      ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
سیر      ۱حبه
آبلیمو ترش تازه     نصف لیوان
نمک     ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز     نصف قاشق چای خوری
سرکه ی سیب     ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع     ۱ لیوان

طرز تهیه سس ارده :
نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد به طوری که پس از پختن آب آن کاملا کشیده شود. پس از سرد شدن، آن را به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه،سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن مایع در مخلوط کن کاملا مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسانیم.

برای بهتر و غلیظ تر شدن سس ارده، آن را به مرور مخلوظ می کنیم. یعنی چند بار مخلوط کن را روشن و خاموش کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا مواد سس کاملا مخلوط شود.

باید دقت شود که سس ارده بیش از حد رقیق نشود. در صورت رقیق شدن سس، کمی نخود پخته به آن اضافه می کنیم و در صورت غلیظ شدن آن، مقداری روغن مایع و آب لیمو ترش تازه به آن می افزاییم. سس ارده را می توان به همراه فلافل، کتلت، سبزیجات خام و یا بخارپز مانند ساقه ی کرفس، گل کلم، کلم بروکلی و هویج میل نمود.

منبع : taghzieh-nab.blogfa.com

طرز تهیه سس ارده,طرز تهیه سس, ارده,طرز ساخت سس,تهیه سس ارده


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>