آش آبغوره

آش آبغوره

 

مواد لازم جهت تهیه آش آبغوره :

بلغور پخته گندم : یک لیوان

برنج : نصف لیوان

بال و گردن مرغ : ۲۰۰ گرم

لوبیا سفید : نصف لیوان

نخود : نصف لیوان

عدس : یک‌ سوم لیوان

سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج : ۵۰۰ گرم

نعنا داغ و پیاز داغ : از هر کدام پنج قاشق غذاخوری

آبغوره : یک لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

آش آبغوره


طرز تهیه آش خوشمزه آبغوره برای افطاری :

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و بعد بپزید.

مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.

نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.

در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.

منبع : سیمرغ
http://jadide.ir

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *