دستور تهیه کیک قارچ

دستور تهیه کیک قارچ

مواد لازم:
قارچ ۴۰۰ گرم
هویج درشت ۲ عدد رنده شده
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
قند ۲ حبه
نمک ۲ قاشق مربا خوری
پیازچه خرد شده ۱ فنجان
جعفری خرد شده ۱ فنجان
آرد یک و نیم لیوان
کدوی متوسط ۲ عدد رنده شده
ترخان و پودر ۱ قاشق مربا خوری

طرزتهیه :


ابتدا تخم مرغ، شیر، روغن، قند و نمک را مخلوط کرده با همزن می زنیم، یکدست که شد به ترتیب قارچ، کدو، هویج، جعفری و پیازچه و فلفل را افزوده کمی که زدیم آرد و پکینگ پودر را اضافه می کنیم بهم زده تا به قوام کیک در بیاید. داخل ظرف کیک پزی را چرب کرده مواد را داخل آن می ریزیم روی آن ترخون ریخته داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت می گذاریم این کیک با چای بسیار خوشمزه است.

منبعhttp://www.irannaz.com

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *