​​ بادنجان با سس ماست

بادنجان با سس ماست

317580 776 350x229 بادنجان با سس ماست

 

پیش غذا

•    تعداد: ۵ نفر

•    زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

•    زمان پخت: ۳۰ دقیقه

•    خوراک: خاورمیانه

مواد لازم

•    ۴ عدد بادنجان متوسط (حدود یک کیلوگرم)

•    سه پیمانه روغن سرخ‌کردنی

•    یک عدد عصاره مرغ حل شده در یک پیمانه آب

•    کمی نمک

•    کمی فلفل سیاه

•    نصف پیمانه ماست (۱۲۵ گرم)

•    ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک

•    ۲ حبه سیر رنده شده

•    ۵۰ گرم پیاز خرد و سرخ شده

طرز تهیه

۱٫    بادنجان‌ها را از طول برش دهید و سپس آن را به بخش های کوچک تر تقسیم کنید.

۲٫    داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. بادنجان‌ها را بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

۳٫    بادنجان‌های سرخ شده را در سینی فر بچینید، روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید و عصاره مرغ حل شده در آب را روی آنها بریزید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

۴٫    ماست، شیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را روی بادنجان‌ها بریزید.

۵٫    آن را با پیاز سرخ کرده تزئین و گرم سرو کنید.

منبعhttp://amozande.ir


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>