​​ کیک بهارنارنج دلیشز

کیک بهارنارنج دلیشز

Capture2 300x259 کیک بهارنارنج دلیشز

 

شاید گفت یکی از کیک های خوشمزه ای که باید یک بار هم شده آن را تجربه کنید، کیک بهار نارنج دلیشز می باشد که به همه ایرانی های این کیک خوشمزه رو پیشنهاد می کنیم. طرز تهیه آن و مواد لازم آن بسیار ساده هستند. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک بهارنارنج دلیشز :


آرد      ۱۵۰ گرم
شکر     ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر      ۲ قاشق چایخوری
آب پرتقال     ۱ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده     ۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده     ۱ قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج     ۴ /۱ پیمانه
وانیل     ۲ /۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ     ۶ عدد
کره     ۱۰۰ گرم

آموزش تهیه این کیک خوشمزه :

تخم‌مرغ ها را بشکنید، (نکته: در انتخاب تخم مرغ های دقت کافی داشته باشید ! شاید خنده دار باشد اگر بگوییم چقدر خوب است که چند مرغ در حیاط خود داشته باشید تا تخم مرغ های طبیعی رو تجربه کنید!!! ) زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هر کدام را در کاسه ای بریزید. به کاسه زرده‌ها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

حالا نوبت وانیل هست. وانیل و بیکینگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

سفیده تخم مرغ را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیده‌ها خوب پف‌دار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. این کار را سریع انجام دهید.

حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید، سپس آرد را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیواره‌ها بپاشید.که کیک به قالب نچسبد مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید. بعد از نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی رنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.

نوش جان…

منبعhttp://smsbaz.org


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>