چیکن ماشروم

 چیکن ماشروم
طرز تهیه چیکن ماشروم

مواد لازم

سینه مرغ : ۱عدد

نشاسته ذرت : ۱قاشق سوپخوری

قارچ اسلایس شده : ۲۰۰ گرم

پیاز داغ : ۱ قاشق سوپخوری

سویا سس : ۱ قاشق سوپخوری

سرکه بانزامیک : ۱ قاشق سوپخوری

کره : ۵۰گرم

سیر : یک حبه

ادویه : یک قاشق چای خوری سر صاف

نمک فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱) سینه مرغ را به تکه های ریز خرد کرده ، با نمک و سیر و ادویه مزه دار کنید و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود .

۲) مرغ ها را در نصف کره تفت دهید.

۳) قارچ های خرده شده را در مابقی کره با حرارت تند تفت دهید.

۴) مرغ ، قارچ ، سویا سس ، سرکه ، پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.

۵) نشاسته ذرت را در نصف پیمانه آب سرد حل کرده داخل مواد ریخته و مواد را هم بزنید. پس از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و سرو کنید.

منبعhttp://www.ketabim.com

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *