​​ تهیه پیراشکی مرغ

تهیه پیراشکی مرغ

328277486790749979531 350x239 تهیه پیراشکی مرغ

 

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

شیر ولرم : نصف پیمانه

روغن مایع : یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ : یک عدد

بیکنیک پودر : یک قاشق مربا خوری سر صاف

نمک : یک قاشق چایخوری

آرد : حدود دو ، یک دوم پیمانه

زرده تخم مرغ : یک عدد برای روی پیراشکی

مواد لازم برای داخل پیراشکی

سینه مرغ بدون استخوان پخته : ۳۵۰ گرم

قارچ : ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای بزرگ : ۱عدد

سیر : ۱حبه

گوجه فرنگی متوسط : ۳عدد

پیاز : ۱ عدد

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

نمک و بیکنیک پودر را در شیر ریخته و هم بزنید و در ظرف گودی بریزید

۲ ) روغن مایع و زرده تخم مرغ را افزوده و هم بزنید .

۳ ) آرد را  به تدریج اضافه کرده و خمیر کنید ، طوری که خمیر به دست نچسبد و سفت نباشد. خمیر باید نرم و لطیف باشد.

۴ ) روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید

۵ ) سینه مرغ آبپز را ریز خرد کنید .

۶ ) پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس فلفل دلمه ای ریز خرد شده و سیر رنده شده را افزوده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.

۷ ) گوجه فرنگی را رنده کرده همراه مرغ و نمک و فلفل به مواد فوق اضافه کنید.

۸ ) قارچ خرد شده را اضافه کرده مواد را هم زده و حرارت را کم کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

۹ ) خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید و با قالب پیراشکی قالب بزنید .

۱۰ ) از مواد میانی پس از خنک شدن لبه های خمیر را به هم بچسبانید و بپیچید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

۱۱ ) پیراشکی ها را در ظرف چیده و کمی پاپریکا روی آنها الک کنید .

نکته : پاپریکا نوعی فلفل قرمز شیرین است که رنگ قرمز و بوی فلفل دارد ولی تندی ندارد .

منبع http://www.ketabim.com


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>