تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

 تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

 

آموزش تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

مواد لازم:

تخم مرغ     ۳     عدد
آرد     ۲     لیوان
کره     ۳۰     گرم
روغن مایع     ۱/۲     لیوان
بیکینگ پودر     ۱     قاشق چای خوری
شیره انگور     ۱     لیوان
گردو     ۱     لیوان     خرد شده
ارده     ۱/۲     لیوان
وانیل     ۱/۴     قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

طرز تهیه:

۱. ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

۲. شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم ، نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

۳. مواد را در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ – ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه – ۱ ساعت قرار می‌دهیم.

منبع: برترین هاhttp://www.maghlate.com

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *