​​ نان برنجی قزوین
Xبستن تبلیغات

نان برنجی قزوین

12456789876542124567890987654245678 350x238 نان برنجی قزوین

 

مواد لازم نان برنجی قزوین :

آرد برنج نیم کیلو
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب نصف یک چهارم لیوان
هل کوبیده یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه نون برنجی قزوین :

روغن و پودر قند را مخلوط کرده و تخم مرغ بعلاوه هل و آرد برنج و گلاب را به آن اضافه کرده و خمیر لطیفی به دست میآید. خمیر را درنایلون ریخته و به مدت ۲۴ ساعت استراحت داده سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک کمی از فندق بزرگتر بر میدارم داخل سینی فر میگذاریم بعد باقالب نان برنجی که مثل مهر روی آن را نقش میزنیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم ، این شیرینی پف میکند پس دقت نمایید که گلوله های خمیر را بزرک نگیرید.

منبعhttp://pressfun.blog.ir


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>