نان برنجی قزوین

نان برنجی قزوین

 

مواد لازم نان برنجی قزوین :

آرد برنج نیم کیلو
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب نصف یک چهارم لیوان
هل کوبیده یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه نون برنجی قزوین :

روغن و پودر قند را مخلوط کرده و تخم مرغ بعلاوه هل و آرد برنج و گلاب را به آن اضافه کرده و خمیر لطیفی به دست میآید. خمیر را درنایلون ریخته و به مدت ۲۴ ساعت استراحت داده سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک کمی از فندق بزرگتر بر میدارم داخل سینی فر میگذاریم بعد باقالب نان برنجی که مثل مهر روی آن را نقش میزنیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم ، این شیرینی پف میکند پس دقت نمایید که گلوله های خمیر را بزرک نگیرید.

منبعhttp://pressfun.blog.ir

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *