​​ تهیه و پخت کلم بروکسل

تهیه و پخت کلم بروکسل

12456787654356744567837464 تهیه و پخت کلم بروکسل

 

در موقع تهیه و خرید کلم بروکسل یا همان کلم دکمه ای باید متوجه بود که نوع مرغوب آن انتخاب شود کلم بروکسل تازه و خوب ، به رنگ سبز تیره و مثل کلم برگ کاملا پیچیده و بدون شته است.

طرز تهیه کلم بروکسل:

انتهای کلم ها را که سخت و چوبی است ، می گیریم .آن ها را در ظرفی محتوی آب سرد میریزیم و می گذاریم کمی بماند تا گل و لای آنها کاملا گرفته شود . بعد آنها را در صافی می ریزیم . یکی دو بار این عمل را تکرار میکنیم تا کاملا تمیز شوند. در ظرف مناسبی آب می ریزیم و آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید . کلم ها را در آب جوشان میرزیم و کمی نمک اضافه میکنیم . در ظرف را باز می گذاریم و کلم ها را می پزیم ، به طوری که زیاد له نشوند ، بعد آنها را در صافی میریزیم .

وقتی آب آنها کشیده شد ، مجددا آنها را به ظرف بر می گردانیم . به نسبت هر کیلو گرم کلم ۵۰ گرم کره را قطعه می کنیم و روی کلم ها می چینیم ، ظرف را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده در کلم ها جذب شود.

منبع http://pressfun.blog.ir


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>