​​ تهیه بادمجان ایتالیایی

تهیه بادمجان ایتالیایی

main 1 350x159 تهیه بادمجان ایتالیایی

 

دستور پخت خوراک بادمجان ایتالیایی

بادمجان: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
جعفری ساطوری شده: قدری
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری

بادمجان ایتالیایی

طرز تهیه:

trans تهیه بادمجان ایتالیایی

پوست بادمجان ها را کنده آنها را بضخامت ۵ سانتیمتر حلقه حلقه بریده، رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کنید.

بادمجان ها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلا چرب نموده اید بچینید. سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده را روی آن بپاشید و آنرا مدت یکساعت در فر بگذارید .

امیدواریم از آن لذت ببرید.

تهیه بادمجان ایتالیایی,طرزتهیه بادمجان ایتالیایی,روش تهیه بادمجان ایتالیایی,پخت وتهیه بادمجان ایتالیایی,تهیه بادمجان ,غذای ایتالیایی

منبع : لاپلاس

http://majale24.ir


تمامی محصولات زیر در حراج ویژه تابستان 94 با تخفیف به فروش میرسد

کیف لوازم آرایشی رولی

ساعت اسپرت طرح پوما

ساعت دخترانه آل استار

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار

آویز کاور و نگهدارنده کیف

کاور و نگهدارنده جواهرات

ساعت زنانه طرح آلیس

 ساعت زنانه طرح والار نگین دار

ساعت زنانه الیزابت

ساعت اسپرت مردانه Bistec

پایه عکاسی مونوپاد ریموت دار

کیف همه کاره لمسی



ارسال نظر






>