​​ تهیه بادمجان ایتالیایی
Xبستن تبلیغات
>

تهیه بادمجان ایتالیایی

main 1 350x159 تهیه بادمجان ایتالیایی

 

دستور پخت خوراک بادمجان ایتالیایی

بادمجان: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
جعفری ساطوری شده: قدری
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری

بادمجان ایتالیایی

طرز تهیه:

trans تهیه بادمجان ایتالیایی

پوست بادمجان ها را کنده آنها را بضخامت ۵ سانتیمتر حلقه حلقه بریده، رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کنید.

بادمجان ها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلا چرب نموده اید بچینید. سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده را روی آن بپاشید و آنرا مدت یکساعت در فر بگذارید .

امیدواریم از آن لذت ببرید.

تهیه بادمجان ایتالیایی,طرزتهیه بادمجان ایتالیایی,روش تهیه بادمجان ایتالیایی,پخت وتهیه بادمجان ایتالیایی,تهیه بادمجان ,غذای ایتالیایی

منبع : لاپلاس

http://majale24.ir


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>