​​ مواد لازم سوپ ازوگلین

مواد لازم سوپ ازوگلین

index1 مواد لازم سوپ ازوگلین

 

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):
دال عدس     نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم     یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز     ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب     ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
نمک     یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره     ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک     یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز     نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو      ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

ارزش غذایی در یک پرس
انرژی      ۱۴۲ کالری
پروتئین     ۵ گرم
چربی     ۵٫۸ گرم
کربوهیدرات     ۱۸٫۴ گرم
کلسیم     ۱۷ میلیگرم
آهن     ۱٫۵۳ میلیگرم
فسفر     ۸۹ میلیگرم
روی     ۱ میلیگرم
سدیم     ۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ     ۲۳۱ IU
تیامین     ۰٫۸ میلیگرم
ریبوفلاوین     ۰٫۰۶ میلیگرم
نیاسین     ۰٫۷۸ میلیگرم
ویتامین ث     ۱ میلیگرم

نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.

منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com

http://hamehchi1.ir

طرز تهیه سوپ ازوگلین,طرز تهیه سوپ, ازوگلین,طرز تهیه سوپ جدید, سوپ  ازوگلین, پخت سوپ,چگونگی پخت سوپ


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>