مواد لازم سوپ ازوگلین

طرز تهیه سوپ ازوگلین

 

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):
دال عدس     نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم     یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز     ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب     ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
نمک     یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره     ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک     یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز     نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو      ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

ارزش غذایی در یک پرس
انرژی      ۱۴۲ کالری
پروتئین     ۵ گرم
چربی     ۵٫۸ گرم
کربوهیدرات     ۱۸٫۴ گرم
کلسیم     ۱۷ میلیگرم
آهن     ۱٫۵۳ میلیگرم
فسفر     ۸۹ میلیگرم
روی     ۱ میلیگرم
سدیم     ۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ     ۲۳۱ IU
تیامین     ۰٫۸ میلیگرم
ریبوفلاوین     ۰٫۰۶ میلیگرم
نیاسین     ۰٫۷۸ میلیگرم
ویتامین ث     ۱ میلیگرم

نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.

منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com
http://hamehchi1.ir

طرز تهیه سوپ ازوگلین,طرز تهیه سوپ, ازوگلین,طرز تهیه سوپ جدید, سوپ  ازوگلین, پخت سوپ,چگونگی پخت سوپ

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *