به پورتال جامع پاتوق خوش آمدید...

آموزش پخت سوپ شلغم

آموزش پخت سوپ شلغم

آموزش پخت سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: 30 دقیقه

مجموعاً: 35 دقیقه

مواد اولیه : برای 2 نفر
شلغم                                5 عدد (كوچك)
فلفل سیاه                            به میزان لازم
تخم مرغ                                        1 عدد
شكر                  یك چهارم قاشق غذاخوری
كره                                             30 گرم
خامه               یك قاشق سوپ خوری سر پر
نمك                                    به میزان لازم

شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای كه دارد جایگاه خاصی در غذاها پیدا نكرده است و مصرف آن نسبت به گذشته بسیار كاهش یافته. عدم استفاده از این ماده پر خاصیت به دلیل عدم آگاهی مناسب از شیوه طبخ مناسب و طعم دار كردن این ماده بسیار مغذی است. در زیر روش پخت و طعم دار كردن شلغم جهت تهیه سوپ شلغم بیان شده است. این سوپ تاثیر فوق العاده ای در درمان و حتی پیشگیری از سرماخوردگی های فصلی دارد.

طرز تهیه:

شلغم ها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم كرده و با مقداری آب می پزیم. نمك، فلفل و شكر را هم به مواد اضافه می كنیم. پس از پخته شدن شلغم كه حدودا 20 دقیقه طول می كشد(به دلیل خرد شدن و كوچك بودن شلغم ها) آن را داخل مخلوط كن ریخته و یا با قاشق له می كنیم در ظرفی جدا گانه زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط كرده و به سوپ اضافه می كنیم و مخلوط كرده و در ظرف مناسب برای سرو می كشیم.

منبع http://amozande.ir

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *