​​ آموزش پخت سوپ شلغم

آموزش پخت سوپ شلغم

245394 992 350x315 آموزش پخت سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۳۵ دقیقه

مواد اولیه : برای ۲ نفر
شلغم                                ۵ عدد (کوچک)
فلفل سیاه                            به میزان لازم
تخم مرغ                                        ۱ عدد
شکر                  یک چهارم قاشق غذاخوری
کره                                             ۳۰ گرم
خامه               یک قاشق سوپ خوری سر پر
نمک                                    به میزان لازم

شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای که دارد جایگاه خاصی در غذاها پیدا نکرده است و مصرف آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته. عدم استفاده از این ماده پر خاصیت به دلیل عدم آگاهی مناسب از شیوه طبخ مناسب و طعم دار کردن این ماده بسیار مغذی است. در زیر روش پخت و طعم دار کردن شلغم جهت تهیه سوپ شلغم بیان شده است. این سوپ تاثیر فوق العاده ای در درمان و حتی پیشگیری از سرماخوردگی های فصلی دارد.

طرز تهیه:

شلغم ها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم کرده و با مقداری آب می پزیم. نمک، فلفل و شکر را هم به مواد اضافه می کنیم. پس از پخته شدن شلغم که حدودا ۲۰ دقیقه طول می کشد(به دلیل خرد شدن و کوچک بودن شلغم ها) آن را داخل مخلوط کن ریخته و یا با قاشق له می کنیم در ظرفی جدا گانه زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و به سوپ اضافه می کنیم و مخلوط کرده و در ظرف مناسب برای سرو می کشیم.

منبع http://amozande.ir


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>