​​ پاستای میگو

پاستای میگو

طرز پخت پاستای میگو

199404 500 500 350x233  پاستای میگو
مواد لازم :

میگوی ریز پلویی                        ۵۰۰ گرم
پاستا یا اسپاگتی                          یک بسته


پودرکاری                                یک قاشق غذاخوری
هویج پخته شده                           ۳۰۰ گرم
ذرت پخته شده                            یک لیوان
روغن زیتون                            به میزان لازم
پیاز متوسط                              یک عدد
فلفل دلمه‌ای متوسط                    یک عدد
زردچوبه                                ۲ قاشق چای‌خوری
خردل                                    ۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱٫ ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را به شکل خلالی خرد کرده با روغن زیتون داخل تابه می‌ریزیم و شروع به تفت دادن آنها می‌کنیم. زردچوبه و میگوها را نیز به مواد اضافه کرده و همه را با هم خوب سرخ می‌کنیم و به مواد به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.

۲٫ وقتی میگوها سرخ و پخته شدند، هویج و ذرت را به آن اضافه کرده و در حد گرم شدن مخلوط می‌کنیم و مواد را از روی حرارت برمی‌داریم.

۳٫ کنار بشقاب مقداری از پاستا که آن را پخته و به روغن زیتون آغشته کرده‌ایم قرار داده و از خوراک میگو به میزان کافی کنار پاستا می‌گذاریم و آن را سرو می‌کنیم. برای این کار از قالب سیلیکنی پاونی استفاده کرده ام که می توانید به راحتی از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنیم.

پاستای میگو, پاستای میگوتهیه,تهیه  پاستای میگو,ساخت  پاستای میگو, پاستای میگوچیست,آشپزی  پاستای میگو,روش پخت  پاستای میگو,روش پختن  پاستای میگو
مجله بی همتا به نقل از ایران مطلب

http://bhamta.com


تمامی محصولات زیر در حراج ویژه تابستان 94 با تخفیف به فروش میرسد

کیف لوازم آرایشی رولی

ساعت اسپرت طرح پوما

ساعت دخترانه آل استار

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار

آویز کاور و نگهدارنده کیف

کاور و نگهدارنده جواهرات

ساعت زنانه طرح آلیس

 ساعت زنانه طرح والار نگین دار

ساعت زنانه الیزابت

ساعت اسپرت مردانه Bistec

پایه عکاسی مونوپاد ریموت دار

کیف همه کاره لمسی



ارسال نظر






>