​​ میکس کوبیده و جوجه کباب

میکس کوبیده و جوجه کباب

میکس کوبیده و جوجه کباب در سولاردوم

index18 میکس کوبیده و جوجه کباب
مواد لازم برای دو نفر :

گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند : ۲۰۰ گرم

پیاز بزرگ : یک عدد

نمک

فلفل قرمز

پودر زعفران : یک چهارم قاشق چای خوری

سینه مرغ : دو عدد

پیاز ژولین خرد شده : دو عدد

زعفران دم شده : یک سوم فنجان

نمک

فلفل

روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس کره

کره گاوی : ۵۰ گرم

آب نارنج یا لیموی تازه : یک عدد

زعفران دم کرده : دو قاشق غذاخوری

توجه داشته باشید جوجه رو زودتر مزه دار کنید

پیاز رو با گوشت کوب برقی یا رنده ریز پوره میکنیم و آبش رو با صافی جدا میکنیم توجه داشته باشید که پیاز رو خوب فشار بدید تا آبش جدا بشه آبش رو دور بریزید و پیاز رو با گوشت و نمک و فلفل و پودر زعفران در داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و دو دور چرخ کنید اگه تو غذاساز میریزید با دور ملایم یعنی توربو نباشه ۴ دور بچر خونید توجه داشته باشید کلید رو طولانی نگه ندارید فقط ۴ بار کلید رو به مدت ۵ ثانیه نگه دارید چون غذاساز بافت گوشت رو یک مقداری خراب میکنه و باعث میشه کباب سفت بشه البته منم از غذاساز استفاده کردم ولی با رعایت نکات کلیدی کبابم سفت نشد

بعد گوشت رو با دست ورز بدید به مدت ۵ دقیقه و بعد گوشت رو بپوشونید و در یخچال بزارید

سینه مرغ رو از طول به دو قسمت تقسیم کنید و بعد هر قسمت رو به قطعات مستطیلی خرد کنید

پیاز باریک خرد شده رو با جوجه مخلوط کنید نمک و فلفل و زعفران و روغن زیتون رو اضافه کنید و روشو بپوشونید و ۵ ساعت در یخچال بزارید تا مزه دار بشه

اگه میخواین با سولاردوم این کباب رو درست کنید از سیخ های کبابی سولاردوم استفاده کنید من از دو سیخ وسطی که از پایه جدا نمیشه استفاده کردم

یا کلا اگه هر سیخی دارین که کوتاه باشه میتونید استفاده کرد ولی سعی کنید حتما فلزی باشه چون ما نمیخوایم کباب رو تو جوجه گردون بزاریم چون کباب کوبیده مون میریزه

حالا برای سیخ کشیدن

ابتدا یک جوجه سیخ میکشیم و بعد از گوشت یک توپ به اندازه گردو درست میکنیم و خوب تو دستمون گردش میکنیم تا بافت گوشت منسجم بشه و هوای بین گوشت خارج بشه و اونم به سیخ میکشیم تا انتها یکی در میون گوشت و جوجه رو به سیخ میکشیم فقط توجه داشته باشید که فاصله ای نباید بین گوشت باشه و کوبیده و جوجه باید کاملا فشرده و به هم چشبیده باشند

سیخ کباب رو به مدت نیم ساعت در یخچال میزاریم تا خودشو بگیره

بعد سیخ ها رو در یک سینی میزاریم که دو طرف سیخ روی لبه ظرف قرار بگیره تا کباب به کف ظرف نچسبه و کلا تماسی با با کف ظرف نداشته باشه و داخل سولار قرار میدیم

بعد در سولاردوم در تنظیمان پرشین کوک persian cook

pc 6 jooje kaba

قرار میدیم تائید میکنیم

بعد وزن میاد که شما با چرخوندن دکمه کنترل این رو انتخاب کنید ۰٫۳۰

بعد استارت رو بزنید که خودشو زمان میده

فقط تنها کاری که شما انجام میدید اینه که وقتی زمان نصف شد شما سیخ های جوجه رو برگردونید تا اون طرفش هم کباب بشه

میتونید یک سیخ گوجه هم بزنید و در کنار جوجه بزارید تا کباب بشه من از گوجه گیلاسی استفاده کردم

در این حین سس کره رو درست کنید

کره رو به روش حرارت غیر مستقیم آب کنید

بعد آب لیمو یا نارنج و زعفران رو بهش اضافه کنید و حل کنید

بعد که جوجه رو از فر بیرون اوردید از سیخ خارج کنید و سس کره رو روش بریزید که سس کره من در بشقاب مشخصه

منبع http://www.ashpazonline.com


تمامی محصولات زیر در حراج ویژه تابستان 94 با تخفیف به فروش میرسد

کیف لوازم آرایشی رولی

ساعت اسپرت طرح پوما

ساعت دخترانه آل استار

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار

آویز کاور و نگهدارنده کیف

کاور و نگهدارنده جواهرات

ساعت زنانه طرح آلیس

 ساعت زنانه طرح والار نگین دار

ساعت زنانه الیزابت

ساعت اسپرت مردانه Bistec

پایه عکاسی مونوپاد ریموت دار

کیف همه کاره لمسی



ارسال نظر






>