خورش گوشت تند

طرز تهیه خورش گوشت تند
تهیه خورش گوشت تند

برخی از افراد خیلی از غذاهای تند خوششان می آید . در این بخش برای علاقه مندان به غذاهای تند طرز تهیه خورش گوشت تند را خواهیم داشت. امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم خورش گوشت تند:

پیاز ۲ عدد بزرگ
گوشت خورشی ۷۰۰ گرم
سیر رنده شده ۵ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۸۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد

زیره آسیاب شده ۲ قاشق چای خوری
لوبیا قرمز ۴۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون به میزان لازم
آب به میزان لازم

مواد لازم جهت سرو خورش گوشت تند

برگ گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه خورش گوشت تند:

* ابتدا گوشت را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.
* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

غذای ما اماده است. شما می توانید از این خورش به همراه برنج و مقداری پنیر چدار و گشنیز استفاده کرده و لذت ببرید.

منبع http://www.mitra.ir

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *