​​ آموزش تهیه پودینگ هویج و برنج
Xبستن تبلیغات

آموزش تهیه پودینگ هویج و برنج

1mpblp14qmz15s6pwo آموزش تهیه پودینگ هویج و برنج

موادلازم:

هویج : ۱۲ عدد
برنج : ۰.۷۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۳ فنجان
کره : ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک : ۱.۵ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

هویج، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا به صورت پوره در آید. سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلاً با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>