​​ دستور تهیه بیسکویت مربایی

دستور تهیه بیسکویت مربایی

DSC08023 دستور تهیه بیسکویت مربایی

مواد لازم :

کره یا مارگارین : ۲۲۵ گرم
پودر قند: ۲۲۵ گرم
تخم مرغ زده شده : دو عدد
اسانس وانیل: چند قطره
آرد سفید : ۴۵۰ گرم
مربا یا مارمالاد توت فرنگی یا زردآلو: مقداری

طرز تهیه:

آرد را در ظرف گودی الک کنید و کره و پودر قند را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده، به صورت کرم درآورید. تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند بیفزایید و سپس وانیل را اضافه کنید. آرد را به این مخلوط بیفزایید و آن را به صورت خمیر نرمی درآورید. خمیر را روی سطحی که کمی آرد روی آن پاشیده اید، قرار داده و خوب ورز دهید. خمیر را با وردنه به قطر حدود ۳ میلی متر باز کنید و به صورت دایره های کوچک و یا هر قالب دلخواه دیگری قالب بزنید.

در صورتی که از قالب گرد استفاده می کنید، جزئیات صورتک را با ایجاد دو دایره خالی به جای چشم ها و یک شکاف به عنوان دهان صورتک روی نیمی از دایره ها اجرا کنید. بیسکویت ها را در سینی فری که از قبل با یک قطعه کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید.

سپس با سینی از فر خارج کرده، بگذارید در سینی سرد شوند. پس از آنکه کمی سرد شدند از سینی خارج کرده و روی شبکه سیمی کاملاً سرد کنید.
پس از سرد شدن کامل بیسکویت ها روی بیسکویت های ساده کمی مارمالاد بمالید و یک بیسکویت با طرح صورتک را روی آن قرار دهید. در میان این بیسکویت ها می توانید انواع مارمالاد از قبیل مارمالاد تمشک، پرتقال و یا شکلات بریزید. همچنین با انواع قالب ها می توانید بیسکویت هایی با طرح های متنوع و مختلف درست کنید.


تمامی محصولات زیر در حراج ویژه تابستان 94 با تخفیف به فروش میرسد

کیف لوازم آرایشی رولی

ساعت اسپرت طرح پوما

ساعت دخترانه آل استار

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار

آویز کاور و نگهدارنده کیف

کاور و نگهدارنده جواهرات

ساعت زنانه طرح آلیس

 ساعت زنانه طرح والار نگین دار

ساعت زنانه الیزابت

ساعت اسپرت مردانه Bistec

پایه عکاسی مونوپاد ریموت دار

کیف همه کاره لمسی



ارسال نظر






>