​​ آموزش تهیه استیک نعناع

آموزش تهیه استیک نعناع

esteike goosht آموزش تهیه استیک نعناع

مواد لازم :

گوشت فیله یا راسته گوساله
۲۰۰ گرم
فلفل
به میزان لازم
روغن مایع ذرت
۴ قاشق سوپخوری
خردل
۲/۱ قاشق چایخوری
سیر

۲ حبه

نعناع

۲/۱ پیمانه
نمک
به میزان لازم
هویج پخته شده
۳ عدد
طرز تهیه :
ابتدا گوشت فیله یا راسته را به قطر شش الی هشت سانت بریده و با بیفتک کوب روی آن می کوبیم . سطح گوشت را با فلفل , روغن مایع , خردل , سیر و نعناع ساطوری شده , مزه دار کرده , سپس کمی روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت قرار میدهیم داغ که شد گوشت را در آن قرار داده و سرخ می کنیم .

در اواخر پخت نمک را اضافه کرده و به همراه سبزیجات , گرم سرو شود. برای تزئین آن از گل پیازچه در کتاب آرایش سبزیجات و میوه آرایی ساناز و سانیا و کاهوی خرد شده و گل هویج , مطابق تصویر استفاده می کنیم .


تمامی محصولات زیر در حراج ویژه تابستان 94 با تخفیف به فروش میرسد

کیف لوازم آرایشی رولی

ساعت اسپرت طرح پوما

ساعت دخترانه آل استار

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار

آویز کاور و نگهدارنده کیف

کاور و نگهدارنده جواهرات

ساعت زنانه طرح آلیس

 ساعت زنانه طرح والار نگین دار

ساعت زنانه الیزابت

ساعت اسپرت مردانه Bistec

پایه عکاسی مونوپاد ریموت دار

کیف همه کاره لمسی



ارسال نظر






>