آموزش تهیه استیک نعناع

مواد لازم :

گوشت فیله یا راسته گوساله
۲۰۰ گرم
فلفل
به میزان لازم
روغن مایع ذرت
۴ قاشق سوپخوری
خردل
۲/۱ قاشق چایخوری
سیر

۲ حبه

نعناع

۲/۱ پیمانه
نمک
به میزان لازم
هویج پخته شده
۳ عدد
طرز تهیه :
ابتدا گوشت فیله یا راسته را به قطر شش الی هشت سانت بریده و با بیفتک کوب روی آن می کوبیم . سطح گوشت را با فلفل , روغن مایع , خردل , سیر و نعناع ساطوری شده , مزه دار کرده , سپس کمی روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت قرار میدهیم داغ که شد گوشت را در آن قرار داده و سرخ می کنیم .

در اواخر پخت نمک را اضافه کرده و به همراه سبزیجات , گرم سرو شود. برای تزئین آن از گل پیازچه در کتاب آرایش سبزیجات و میوه آرایی ساناز و سانیا و کاهوی خرد شده و گل هویج , مطابق تصویر استفاده می کنیم .

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *