​​ طرز تهیه پلوی بحرینی

طرز تهیه پلوی بحرینی

2739 طرز تهیه پلوی بحرینی

مواد لازم:

برنج = ۳لیوان
ران وسینه ی مرغ= ۶ عدد
پیاز متوسط=۴ عدد
گردو و خلال بادام=۱ لیوان
کشمش پلویی=۲/۱ لیوان
پودر لیمو عمانی=۱ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی درسته= ۲ عدد
ادویه ی پلویی=به میزان لازم
دارچین و زردچوبه= به میزان لازم
نمک و فلفل= به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را خوب شسته وخیلی کم نمک می زنیم و به مدت ۲ ساعت قبل از پخت خیس می کنیم سپس مرغها را با مقداری آب ،پیاز و دو عدد لیمو عمانی درسته ومقداری زردچوبه ونمک می گذاریم بپزند .البته باید یادآور شد که آب مرغ باید زیاد باشد چرا که برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می شود.
پیازها را پوست کنده وخلال و سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند.سپس پیازهای سرخ شده را به دو قسمت تقسیم می کنیم،نیمی از آنها را برای پلو ونیمی دیگر را برای تزیین پلو استفاده می کنیم.
نصف پیازها را در قابلمه ی موراد نظر برای دم کردن پلو می ریزیم سپس بعد از پخت مرغها آب آن را جدا کرده و در قابلمه ی پبازها ریخته وبعد ازجوش آمدن برنج راازنمک شسته و در قابلمه ی آب مرغ می ریزیم و می گذاریم با حرارت نسبتا متوسط بجوشدتا آب آن تمام شود.سپس قبل از اینکه آن را دم کنیم مقداری ادویه ی پلویی و دارچین روی آن می پاشیم و پلو را دم می کنیم.
تزیین غذا:
بعد از دم کشیدن پلو،با کفگیر پلو را مخلوط می کنیم تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند.سپس کمی روغن زده و دردیس گرد می کشیم .بهتر است پلو را در وسط و مرغها را دور تا دور دیس ومواد را بین مرغها قرار دهید.
(کشمش و گردو و خلال بادام را با نیمی ازپیازسرخ شده تفت داده وپودر لیمو عمانی روی آن می پاشیم)


تمامی محصولات زیر در حراج ویژه تابستان 94 با تخفیف به فروش میرسد

کیف لوازم آرایشی رولی

ساعت اسپرت طرح پوما

ساعت دخترانه آل استار

ساعت بند چرم زنانه طرح بهار

آویز کاور و نگهدارنده کیف

کاور و نگهدارنده جواهرات

ساعت زنانه طرح آلیس

 ساعت زنانه طرح والار نگین دار

ساعت زنانه الیزابت

ساعت اسپرت مردانه Bistec

پایه عکاسی مونوپاد ریموت دار

کیف همه کاره لمسی



ارسال نظر






>