آموزش تهیه کباب برزیلی

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفندی یک عدد
روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
ماست در صورت تمایل
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتک‌کوب، می‌کوبیم و آن را به صورت قطعات کوچک برش‌ زده، داخل ظرفی که در آن مخلوط روغن‌زیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی می‌خوابانیم. سپس لای قطعات گوشت، ادویه ریخته و‌ آنها را به صورت رول درمی‌آوریم. گوشت‌های رول شده را به سیخ کشیده و برروی زغال یا حرارت گاز کباب می‌کنیم.
نکته: البته این کباب ادویه مخصوص دارد که از کشور برزیل وارد می‌شود.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *