​​ آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد
Xبستن تبلیغات

آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

7c9a1684dffc7d3aff45469fe3fedcc51 آموزش تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

● مواد لازم:

▪ شکلات نیمه تلخ: ۳۴۰ گرم
▪ کره: ۵ قاشق غذاخوری
▪ شیر: ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر بادام: ۵ قاشق غذاخوری
▪ شکر: ۱۸۰ گرم
▪ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ: ۴ عدد

● طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. قالب ۲۳ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات را تکه کنید و همراه با کره و شیر در ظرفی که روی قابلمه در حالت جوش است قرار دهید تا ذوب شود. زرده تخم مرغ را همراه با نصف شکر بزنید و مواد شکلات را به آن اضافه کنید. در این مرحله پودر بادام و بکینگ پودر را به مواد اضافه و هم بزنید. سفیده تخم مرغ را هم بزنید و سپس به تدریج بقیه شکر را به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد. سفیده را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. توجه داشته باشید به علت نداشتن آرد، پف این کیک می خوابد. کیک را می توان با خامه سرو کرد.

 


ساعت بند چرم زنانه طرح بهار



ارسال نظر






>