پخت شیرینی برای روز مادر

شیرینی شکلاتی با توت فرنگی و انگور قرمز با طعم نعناع برای روز مادر

xzzx

ما در اینجا دستور درست کردن شیرینی یا دسر شکلاتی با طعم خوش بوی نعناع را برایتان بیان کرده ایم که ازمیوه های تازه و قرمز رنگ برای آن استفاده می شود.
ما دستور درست کردن دو ظرف مستطیلی شکل را برایتان بیان کرده ایم که یکی با میوه ی قرمز رنگ توت فرنگی و دیگری با انگور قرمز رنگ و تازه می باشد…

مواد لازم:
برای خمیر:
آرد سفید : ۲ فنجان
پودر کاکائو : ۱/۲ فنجان
شکر : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
کره : ۱ فنجان ( به تکه های کوچک بریده شده )
آب یخ : ۱/۴ فنجان

مواد داخل خمیر:
خامه : ۴ فنجان
شکر : ۱/۲ فنجان
۱۲ عدد ساقه ی نعناع، مقداری هم برای برای چاشنی زدن
نمک : ۱ قاشق چایخوری
۶ تکه شکلات تلخ و شیرین (به صورت ذوب شده )
۱ قاشق ژلاتین
آب یخ : ۱/۲ فنجان
ماست ساده کم چرب : ۱ فنجان
مقداری انگور قرمز
مقداری توت فرنگی

طرز تهیه:

۱) آرد سفید ، کاکائو ، شکر، نمک را در غذا ساز ریخته تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. کره را به آن اضافه کنید و آنقدر آن را بزنید تا کاملا یکدست شود.در طول کار کم کم آب را به آن اضافه کنید و مرتبا آن را بزنید تا مواد یکدست شوند .

۲) خمیر درست شده را در دو ظرف جداگانه که مستطیلی شکل باشد به صورت یک رول باریک بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را در یخچال بگذارید تا کاملا قوام بگیرد.

۳) خامه، شکر ، نعناع ، نمک را در ظرفی بریزید و بگذارید تا بجوشد.سپس به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

۴) در همین حال که مشغول درست کردن مواد هستید فر را در درجه ۳۵۰ بگذارید تا گرم شود. دور تا دور خمیرهای شکلاتی آماده شده را که به صورت مستطیلی در ظرفی ریخته بودید و در یخچال گذاشته بودید را به صورت کنگره دار در آورید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز روی سطح آن شیارهایی ایجاد کنید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه آن را در یخچال بگذارید.

۵) تکه های شکلات را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه دوباره در یخچال بماند .

۶) ژلاتین را در یک کاسه کوچک آب بریزید و بگذارید تا کاملا نرم شود.

۷) سپس ژلاتین را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بعد از آن بگذارید تا خنک شود .بعد از آن که خنک شد ماست را به آن اضافه کنید.

۸) این ماده ی سفید رنگ آماده شده را در قالب های شکلاتی بریزید و کل سطح را با آن بپوشانید و آن را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

۹) در آخرهم روی دسر را با مقداری نعناع تزئین کنید و سپس روی یکی از ظرف ها توت فرنگی های قرمز رنگ و روی ظرف دیگر را انگورهای قرمز رنگ بریزید.

نکته:
نعناعی که استفاده می کنید بهتر است تازه باشد و هم چنین ساقه های انگور قرمز را کاملا بگیرید و برگ سبز بالای توت فرنگی های قرمز رنگ را بگذارید بماند .

منبع: سیمرغ

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *