شیرینی برنجی مخصوص عید نوروز

شیرینی برنجی مخصوص عید نوروز

با این مقدار خمیر تقریبا ۱۰۰ عدد نان برنجی می شه درست کرد .

مواد لازم :
آرد برنج : ۴۰۰ گرم
آرد ذرت : ۱۰۰ گرم
روغن جامد : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر قند : ۲۵۰ گرم
پودر هل : ۱ ق م
مهر کوچک
تخم خرفه جهت تزیین

طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه .

سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .

در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .

خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .

نکته :
درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره .

نکته :
درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .

سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدین .

از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .

سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید ( همانند تصاویر پایین ).

می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید .

و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .

سینی رو داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بمدت ۲۰ دقیقه قرار بدین .

با این مقدار خمیر تقریبا ۱۰۰ عدد نان برنجی می شه درست کرد .

نوش جان …

منبع: سیمرغ

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *